Egylábú forgóvillás beléptető - mechanikus YK-TT122S
ID : 943
398 000 Ft + Áfa
YK-TT122S Egylábú forgóvillás beléptető - mechanikus forgóvilla

A forgóvillák a személyek ellenőrzött beléptetésére szolgálnak. Gyors és kényelmes áthaladást biztosít irodaházaktól kezdve, iskolákon át akár hotelekben , strandokon, fürdőkben is.
Az YK-TT122S egy félautomata, egylábú, ejtőkaros forgóvilla. Esztétikus, szálcsiszolt INOX fém háza elegáns megjelenést biztosít neki, LED-es visszajelzéssel rendelkezik. Állítható időzítéssel, opcionális áthaladászámlálóval és RFID interfésszel rendelkezik. Az eszköz kültéri, azonban esővédett , fedett helyre kell telepíteni!

Egylábú, ejtőkaros forgóvillás beléptető
RS232 csatlakozó, vezérlőegységet tartalmaz
kétirányú forgalom
RFID interfész
állítható áthaladási idő
az áthaladt személyek számolása - opcionális
fém, szálcsiszolt inox ház
áthaladási irányt jelző lámpa
méret: 100x42x38cm
Beépített olvasó: Nincs
Irány: Kétirányú
Áramszünet esetén: Nyit
Időzítés: Állítható (4-8 mp)
Bemenet: RFID olvasó
Kimenet: számláló
Jelzés: LED-es irányjelzés
Tápfeszültség: 230V AC 50Hz
Panel tápfeszültsége: 12V DC
Teljesítmény: 50W
Hőmérséklettűrés: -40C- +55C
Kar hossza: 490 mm
Tömeg: 40 kg
Áthaladás/perc: 30-45fő

Összeszerelés

Nyissa fel a forgóvilla tetejét, és szerelje le az előlapját a csomagban található kulcs segítségével. Az aljában találhat egy biztosítékot, valamint alatta egy sorkapcsot. Ide kösse be lábakra a hálózati feszültséget. Ez után kapcsolja fel a biztosítékot, így az eszköz áram alá fog kerülni.

Az YK-TT122S egylábú, ejtőkaros forgóvilla összeszerelése :
YK-TT122S egylábú, ejtőkaros forgóvilla összeszerelése
Az eszköz tetejében találhatja a vezérlőpanelt, ehhez távolítsa el a fekete műanyag burkolatot. Ezt 4-es imbuszkulcs segítségével teheti meg. Ha hozzáfért a panelhez az eszközt tesztelheti a nyomógombok (L, R, EM) segítségével. Az olvasó kimeneteit a zöld sorkapocsba kell bekötni, ide száraz kontaktot kell helyezni. Az L és a COM rövidzárjával balra, az R és a COM rövidzárjával jobba fog nyitni a kapu. Az EM és a COM rövidzárjával a kar lecsukódik.
A számlálókat a LED-COUNTER sorkapcsokhoz kell csatlakoztatni. A mellette található gombok segítségével a jobb és bal oldali számlálót tudja lenullázni. A többi láb használaton kívüli láb.
Bekötés közben ügyeljen rá, hogy az eszköz ne legyen tápfeszültség alatt. A karokat a forgóvillára 3 db 8-as imbusz csavar segítségével tudja rögzíteni. A felső LED panelen a csatlakozónak a COM3 portban kell lennie.

Az YK-TT122S egylábú, ejtőkaros forgóvilla bekötése :
YK-TT122S egylábú, ejtőkaros forgóvilla bekötése
Beállítás
A panelen találhat egy DIP kapcsolósort. Ebből az 1-es kapcsoló használaton kívüli. A 2-es és 3-as kapcsoló segítségével az eszköz időzítését tudja beállítani. Amennyiben ki van kapcsolva ez a kapcsoló, a várakozási idő 4 másodperc, ha ezt fölkapcsolja 8 másodpercre bővül. A 2-es kapcsoló a bal oldali irányt, a 3-as a jobb oldali irányt állítja.
A 4-es és 5-ös kapcsolók segítségével folyamatos nyitást tud biztosítani egy-egy iránynak. Ha ezt fölkapcsolja, az egyik irányba nyitás nélkül folyamatosan lehet áthaladni. A 4-es a bal oldali irányt, az 5-ös a jobb oldali irányt kapcsolja. Ezen kívül tudja állítani a forgóvilla oldalán található LEDeket is, ezt jumperek segítségével teheti meg. Ha leveszi a jumpert az oldalán található zöld nyíl piros X -re vált.

Az YK-TT122S egylábú, ejtőkaros forgóvilla méretek :
YK-TT122S egylábú, ejtőkaros forgóvilla méretek
YK-TT122S egylábú, ejtőkaros forgóvilla méretek

Az YK-TT122S alul nézet :

YK-TT122S egylábú, ejtőkaros forgóvilla méretek alsó nézet


<<<    Vissza - Forgóvilla - alkategóriába