YK-BAR7011 Sorompó
ID : 949
203 600 Ft + Áfa
YK-BAR7011 Automata sorompó 4,5m karral

A sorompók a gépjármű beléptetés legfontosabb eszközei, védi a telephelyet az illetéktelen bejárástól. A sorompók elegáns megjelenést biztosítanak egy vállalkozásnak, gyors, szabályozott ki- és behajtást biztosítanak. Ezek az eszközök segítségével emberi felügyelet nélkül is megbízhatóan és biztonságosan működnek.
Az YK-BAR7011 egy esztétikus automata, távirányítóval vezérelhető sorompó. Működik száraz kontakttal (kártyaolvasó), távirányítóval, csatlakoztatható hozzá indukciós hurok, forgalomirányító lámpa (piros,zöld), fotocella, infrasorompó, rendszámfelismerő rendszer. RS485 kommunikációval van ellátva. Az eszközhöz 4,5 méteres kar tartozik, a csomagban a sorompó test mellett szerelési kellékeket, 2 távirányítót talál. Sorompókar tartó bak használata ajánlott.

Automata sorompó 4,5m karral 6 másodperces nyitás/zárási idővel
Kültéri típus
Csomag tartalma : sorompó test, sorompó kar, 2 db távirányító
Az eszköz bővíthető: indukciós hurok, forgalomirányító lámpa(piros/zöld), fotocella, infrasorompó, beléptető rendszerek, rendszámfelismerő rendszerek
Vezérelhető : nyomógombbal, beléptető rendszerrel, távirányítóval
Tápfeszültség: 230V AC~50 Hz
Fotocella kimenet feszültség: 12V AC
Kar hossza: 4,5m (felfogással együtt)
Hőmérséklet tűrés: -40C - +55C
Páratartalom tűrés: <90%
Motor teljesítmény: 120 W
Test mérete: 990x320x250 mm
Kar magasság: 830 mm
Időzítés: nincs
Távirányítós vezérlés: Van
Rácsukás védelem: Fotocella, indukciós hurok (nem tartozék)
Kommunikációs port: RS485
Védelem: IP44
Kártyaolvasó bemenet: nincs

Bekötés

Az eszköznek 230V AC hálózati feszültségre van szüksége, ezt a belsejében található biztosítékba kell bekötni. Bekötés után a biztosíték felkapcsolásával lehet feszültség alá helyezni az eszközt. A távirányító “LE” gombjával lehet a sorompókart leengedni, a “FEL” gombjával pedig felnyitni.
Az eszköz rendelkezik jelzőlámpa kimenetekkel, ezt a sorkapcson találja meg. A jobb oldali pont a “piros” (akkor világít ha a kar le van csukva), a bal oldali pedig a “zöld”. A középső láb a közös pont. Mellette a fotocella tápfeszültségét biztosítja, ez 12V váltakozó feszültséget ad ki.
Mellette lévő sorkapocs (és az afölött lévő is) visszajelzést biztosít. Mind a kettőn a következő sorrendben jönnek a lábak: COM, NC, NO (balról jobbra). Az alsó sorkapocs a lecsukás, a felső a felnyitás visszajelzésre szolgál. A használaton kívüli lábak után a gépjármű visszajelzést találja, fontos hogy ezeken a lábakon hagyjon rövidzárat.
A jobb alsó szélen az RS485 kommunikációs portot találja.
Felette lévő sorban a bal szélen az indukciós hurok bemenetét találja. Utána a fotocella bemeneteket találja, ha nem köt be fotocellát fontos, hogy ez a két láb rövidzárban legyen. Az utolsó sorkapocs a száraz kontakt bemenetekre van. Ide kötheti a nyomógombok vagy beléptető rendszer vezérléseik kimenetét. Ha a “COM” és az “UP” lábak rövidre vannak zárva, a sorompó felnyílik, ha a “COM” és a “DOWN” lábak rövidre vannak zárva a sorompó lecsukódik. A “COM” és a “STOP” lábak között mindig rövidzárnak kell fent állnia, máskülönben a vezérlés nem működik. Ha villogót is szeretne, a vezérlését kiegészítő elektronikával kell megoldani.

YK-BAR7011 sorompó bekötése
Az eszközhöz 2 db távirányító van mellékelve, ezzel a két távirányítóval nyitható, valamint csukható a sorompó.

Az YK-BAR7011 sorompó kar szerelése :
Az YK-BAR7011 sorompó szerelése
Az YK-BAR7011 sorompó test szerelése :
Az YK-BAR7011 sorompó szerelése

Az YK-BAR7011 sorompó méretek :
YK-BAR7011 sorompó méretek
YK-BAR7011 sorompó méretek
YK-BAR7011 sorompó méretek


<<<    Vissza - Sorompó - alkategóriába